Redyak
Image default
Aanbiedingen

Deze winkel heeft de meest unieke trouwschoenen ooit

Ik heb nog nooit zo’n leuke webshop gezien die zulke unieke trouwschoenen verkoopt in verschillende soorten en maten. Ik ben een gigantische nerd als het gaat om mijn hobbies en daaromheen ben ik ook nog eens een ICTer. Mijn verloofde is een kunstenaar en we wilden graag voor onze bruiloft alles zo raar en uniek mogelijk maken. Daarom leek het leuk om bij mijn officiële pak een paar leuke trouwschoenen te vinden die bij ons thema paste.

Op zoek naar mijn perfecte paar trouwschoenen voor de bijzondere dag

Ik ging dus kijken of ik op het internet een paar trouwschoenen kon vinden die perfect waren voor deze bruiloft van mij. Maar ik had wel bepaalde eisen waar de schoenen aan moesten voldoen. Ze moeten comfortabel zitten, want ik moet er de hele dag mee lopen. En natuurlijk ook een beetje passen bij mijn pak. Anders is het allemaal een beetje te gek. Na een tijdje zoeken kwam ik op een website waar ze allemaal mooie en unieke schoenen verkochten voor ook nog eens een leuke prijs. Ik keek meteen naar de reviews hoe deze schoenen ongeveer zaten en daar las ik alleen maar positieve reacties. Dus dat moest wel een goed teken zijn.

Blij met mijn aankoop

Ik ging door het assortiment heen van Shoelia en daar kwam ik een paar schoenen tegen waar ik meteen verliefd op werd. Het waren donkerblauwe panter schoenen en ik vond het echt geweldig om naar te kijken. Het leuke was dat de tekstuur van een bepaalde stof was gemaakt dus ze zagen er ook nog eens gaaf uit. Ik had ze meteen in mijn maat besteld en binnen een week had ik ze binnen op mijn aangegeven adres. Mijn verloofde vond ze ook echt geweldig en toen ik ze eenmaal aan had, was ik erg blij met deze schoenen.

Bezoek de website

Bent u ook nieuwsgierig naar het assortiment van Shoelia en wilt u meer weten over de producten die zij verkopen? Bekijk dan eens de website van Shoelia via www.shoelia.nl voor meer informatie.

https://www.shoelia.nl/