Redyak
Image default
Alarmsysteem

Tips voor een snelle verhuisdag

Tips voor een snelle verhuisdag

Verhuizen is een van de meest stressvolle dingen waar je doorheen kunt. Tussen het vergeten om de kleine dingen in te pakken, alle herinneringen op het laatste moment, en alles wat moet worden ingesteld in uw nieuwe huis, zou u deze tips waarschijnlijk kunnen gebruiken om uw verhuisdag een gladdere dag te maken.

Wanneer je aan het inpakken bent

Kijk over de vrachtbrief. Dit is het contract dat je hebt met het verhuisbedrijf. Zorg ervoor dat het precies aangeeft met welke voorwaarden je akkoord bent gegaan en stel alle vragen die je hebt voordat de verhuizers iets in hun truck stoppen.

Houd toezicht op de verpakking. Ook al zijn verhuizers professionals, houd ze in de gaten tijdens het inpakken. U zult weten dat al uw bezittingen goed zijn verpakt en met zorg worden behandeld, waardoor uw stress wordt verlicht.

Je huis controleren

Zorg ervoor dat je een volledige doorloop van het huis doet om ervoor te zorgen dat er niets wordt vergeten. Ga door elke kamer, zelfs de zolder en kruipruimtes. Je zou niets willen achterlaten alleen omdat het uit het zicht is.

Controleer op eventuele schade die de verhuizers hebben veroorzaakt. Dit moet worden gedocumenteerd, zodat u geen problemen ondervindt terwijl uw huis wordt verkocht.

Heb contant geld klaar voor tips en voor alle tolgelden die je onderweg kunt betalen. Voorbereid zijn zorgt ervoor dat uw stress tot een minimum beperkt blijft.

Zorg ervoor dat de verhuizers uw telefoonnummer hebben voor het geval ze de weg kwijt raken naar uw nieuwe huis.

Je nieuwe huis

Doe je best om de verhuiswagen naar je nieuwe huis te verslaan, zodat je geen extra kosten hoeft te betalen aan het verhuisbedrijf.

  • Maak een walkthrough met uw makelaar. Zorg ervoor dat alles dat u hebt afgesproken up-to-date is en dat alles is waar het hoort te zijn.
  • Controleer de hulpprogramma’s in uw nieuwe huis. Zorg ervoor dat de stopcontacten naar behoren werken, evenals douches, toiletten en spoelbakken. Als je vroeg op de dag een probleem ontdekt, krijg je een kans om het probleem aan te pakken voordat je ’s nachts probeert te slapen.
  • Breng de tape naar de deuren om de verhuizers te helpen. Maak een duidelijk plan voor hen om te volgen, zodat je geen dozen van kamer naar kamer hoeft te verplaatsen.
  • Plan uw installatie van de kabel of de installatie van de huisbeveiliging niet voor uw verhuisdag. Dit is te veel om mee om te gaan, vooral als je onverwachte uitdagingen moet aanpakken. Zorg ervoor dat u deze de dag nadat u bent binnengegaan, hebt ingesteld of neem contact op met Mijn alarmcentrale over het instellen van de veiligheid van uw huis voordat u zelfs maar binnenstapt.
  • De verhuisdag is altijd stressvol, ongeacht hoeveel planning je erin steekt. Doe je best om zo georganiseerd mogelijk te zijn en gehydrateerd te blijven. Vergeet niet dat het goed is om pauzes te nemen en een hapje te eten als je er een nodig hebt.
https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam