Accounting assistant

Accounting assistant Onze klant is een srtabiele speler met een klein accounting team. Als Assistant Accountant zal je gedurende een periode van twee maanden dit team ondersteunen.   De verantwoordelijkheden voor deze functie als Assistant Accountant (m/v/x) zijn Je staat in voor het inboeken van de aankoopfacturen;Je staat in voor het inboeken van de banken;Je . . .

Read More

Medewerker Financiën en Administratie

Functie Als veelomvattend financieel en leidinggevend personeel ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het vlotte en correcte beheer van financiële processen. Daarnaast bied je administratieve en logistieke ondersteuning aan docenten en medewerkers. Samen met directe collega’s zorg je voor professionele administratieve ondersteuning. Deze functie omvat voornamelijk de volgende taken: Organisatie van het financiële proces Initiëren en . . .

Read More

Vacature Technisch Machine Operator – Zoeterwoude

Beschrijving functie Beyond Meat, een toonaangevende producent van groentevlees, werkt samen met ‘s werelds beste kwaliteitsvlees in Zandbergen om een ​​nieuwe productiefaciliteit te openen in de nieuwe fabriek Zoeterwoude. Deze samenwerking maakt het mogelijk om aan de groeiende vraag naar Beyond Meat-producten in Europa te voldoen, waardoor Beyond Meat haar CO2-voetafdruk verkleint. In deze ultramoderne . . .

Read More

Maintenance Engineer A/I

Nouryon is op zoek naar een onderhoudsingenieur automatisering (HBO / WO) die kan bijdragen aan het optimaliseren van de kwaliteit van het onderhoudsproces en de integriteit en betrouwbaarheid van de installatie door middel van een langetermijnvisie. Onderhoudsingenieur automatisering / instrumentatie Hengelo, fulltime De Nouryon-fabriek in Hengelo is een van de grootste en meest geavanceerde zoutbereidingsbedrijven . . .

Read More