Redyak
Image default
Dienstverlening

Je lippen voeden

Er zijn tal van behandelingen voor huidtherapie beschikbaar. Onder hen krijgen lipbehandelingen steeds meer aandacht naarmate de tijd verstrijkt. Je bent je ongetwijfeld gaan realiseren dat elk deel van je lichaam, inclusief je lippen, kan en moet worden verbeterd. Mensen hebben dit type behandeling meestal nodig wanneer hun lippen dunner worden als gevolg van veroudering en de kleur van hun lippen begint te vervagen. Als dit bij jou ook het geval is, zijn er verschillende mogelijkheden om de jeugdige uitstraling van je lippen te herstellen, zoals het gebruik van lipfillers. Het is gemaakt om dit probleem aan te pakken. U kunt erop vertrouwen dat uw lippen na gebruik hun stevigheid en volheid terugkrijgen. Lipfillers kunnen ook worden gebruikt om het uiterlijk van uw lippen te verbeteren. Als u de hoeken van uw lippen wilt rechttrekken en de plooien rond uw mond wilt verzachten, kunt u hiervoor lipfillers gebruiken.

Wie heeft het nodig?

Met de leeftijd merkt u misschien dat het volume van uw lippen geleidelijk afneemt en er steeds dunner uitziet. U zult misschien ook merken dat de randen van uw lippen na verloop van tijd beginnen te vervagen. Uw lippen laten opvullen is een van de beste beslissingen die u kunt nemen als u wilt dat beide lippen hun jeugdige uiterlijk terugkrijgen. Bovendien is een lipfilleroperatie risicoloos, omdat er weinig kans is op complicaties of negatieve bijwerkingen. Het heeft de potentie om je zelfrespect te vergroten. Het is ook omkeerbaar, wat een pluspunt is. Als u dus niet tevreden bent over de manier waarop uw lippen er na de ingreep uitzien, kan uw zorgverlener een enzym (hyaluronidase) injecteren om de lipfiller op te lossen en het uiterlijk van uw lippen vóór de operatie te herstellen.

Wat gebruiken ze bij de procedure?

De schoonheidsspecialisten gebruiken producten die een combinatie van hyaluronzuur, aminozuren, mineralen, vitamines en sporenelementen bevatten om de fibroblasten te stimuleren om nieuw collageen aan te maken dat de huid een stevige structuur geeft, en elastine dat de huid elasticiteit geeft. De aanwezigheid van hyaluronzuur garandeert dat de huid een volle sponsachtige textuur heeft. Het is verantwoordelijk voor het vermogen van de huid om water vast te houden, wat bijdraagt ​​aan de soepelheid. Dat gezegd hebbende, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam af naarmate men ouder wordt. Een fillerbehandeling garandeert dat het hyaluronzuur en het vochtgehalte van de huid beide worden hersteld, ongeacht uw leeftijd. Dit mengsel wordt op verschillende plaatsen in het onderhuidse weefsel van de dermis geïnjecteerd.