Kies uit verschillende accommodaties een vakantiehuis in Puglia of aan Toscane kust

U wilt voor de verandering eens een vakantiehuis huren in het veelzijdige Italië, in bijvoorbeeld Puglia of aan de Toscane kust. Normaal houdt u van een actieve vakantie, maar deze keer wilt u eens iets anders. Dan kunt u een vakantiehuis huren in Toscane aan de kust bij Dolce Villa’s of in het zuidelijke Puglia. U verblijft dan vlakbij het strand, maar ook landinwaarts valt er veel te beleven. Besluit u een vakantiehuis te huren in Puglia of aan Toscane kust bij Dolce Villa’s? Dan heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende accommodaties. Misschien is een villa met zwembad wel iets voor u? Of wat denkt u van een rustieke villa aan het strand?

Vakantiehuis huren in Puglia of aan Toscane kust: alles in de buurt voor een mooie vakantie

Menig Nederlander heeft het veelzijdige Italië al eens bezocht. Dat is niet gek, want het land heeft immers voor ieder wat wils. Wanneer u bijvoorbeeld een vakantiehuis gaat huren aan Toscane kust, dan kunt u steden als Pisa, Florence en Sienna bezoeken. Gaat u een vakantiehuis huren in Puglia? Dan is een bezoek aan Bari absoluut de moeite waard. Zowel Toscane als Puglia bieden de mogelijkheid om op het strand te liggen en een duik in de zee te nemen. Natuurlijk wilt u in Italië ook in een fijn vakantiehuis verblijven. Boek deze accommodatie altijd bij een specialist, zoals Dolce Villa’s.

Met een groep een vakantiehuis huren aan Toscane kust of in Puglia

Bent u van plan om met uw vriendengroep of familie op vakantie te gaan? Dan kan het vinden van een geschikte accommodatie lastig zijn. Vind maar eens een vakantiehuis waar iedereen in kan verblijven. Bij Dolce Villa’s vindt u accommodaties in Italië die geschikt zijn voor een verblijf met een grote groep. Zo kunt u een vakantiehuis huren aan Toscane kust of in Puglia voor twee tot vier personen, maar er zijn ook genoeg accommodaties waar u met zestien of achttien personen kunt verblijven. Misschien vindt u zelfs een vakantievilla met een eigen zwembad.