Redyak
Image default
Management

10 business ideas

10 zakelijke ideeën

 

1. Thema ontwerper

Net als een website ontwikkelaar, werkt een thema ontwerper met websites, maar op een andere manier. Thema ontwerper kiezen als je side hustle idee betekent het bouwen van nieuwe website thema’s voor bedrijven om te gebruiken voor hun website. Dit kan betekenen dat je populaire thema’s onderzoekt, hun tekortkomingen identificeert, en een thema maakt dat deze pijnpunten oplost terwijl het trouw blijft aan de populariteit van het vorige thema. Als je een expert bent in een bepaalde industrie, zou het maken van thema’s voor deze industrie je veel succes kunnen zien oogsten.

 

2. Vertaler

Als u begaafd bent met meer dan één taal maar geen interesse hebt om anderen te onderwijzen, probeer dan te vertalen. Veel bedrijven hebben vertalingen nodig van hun website en ander materiaal wanneer ze zich op een andere markt begeven. U kunt hen daarbij helpen, terwijl u ook actief blijft in meer dan één taal. Houd in gedachten dat de meest gebruikelijke manier van factureren kosten per woord zijn, dus prijs verstandig om slim geld te verdienen aan dit geweldige online business idee.

 

3. Sociale Media Manager

Sociale media is een integraal onderdeel van elk bedrijf, maar het is tijdrovend en steeds veranderend – dus echt heel moeilijk om bij te blijven en, nog belangrijker, er munt uit te slaan. Veel bedrijfseigenaren zijn bereid om deze tijdrovende taak uit te besteden, dus het is een geweldige kans voor social media fanaten. Bundel een paar interessante aanbiedingen, zoals “Startup social media kit” of “Small Business Social Media Starter Kit” die alles omvatten van social media graphics tot analytische rapporten en de naadloze ervaring zal u meer klanten opleveren dan u verwacht.

 

4. Remote Klantenservice Agent

Als u graag mensen helpt maar niet de hele dag in een callcenter of kantoor wilt zitten, word dan een remote customer service agent en help mensen vanuit het comfort van uw eigen huis. Kies tussen het helpen van mensen via chat, e-mail, telefoon, video, of andere manieren en red de dag voor mensen elke dag. Hiermee verdien je misschien niet je eerste miljoen, maar het voelt geweldig om mensen te helpen.

 

5. Virtuele Assistent

Dit is een van de beste online business ideeën na te streven vanuit huis. Als een virtuele assistent, zou u het beantwoorden van e-mails, het schrijven van inhoud, en het doen van andere taken namens bedrijven De rol kan van alles betekenen, van een data entry persoon tot een onderzoeker, dus, sta open voor het proberen van nieuwe dingen en het ontdekken van nieuwe vaardigheden terwijl het krijgen van betaald.

 

6. Verkoop op afstand

Naarmate meer en meer bedrijven de ‘lean, mean’-benadering van zakendoen overnemen, wordt het uitbesteden van cold calling en telesalesfuncties een soort standaard in de startup- en kleine bedrijfsomgeving. Of je nu zeer gerichte verkoopspraatjes wilt verkopen of klantgegevens, zoals telefoonnummers en e-mailadressen, het potentieel is enorm.

 

7. Affiliate Marketing

Affiliate marketing is waar een persoon een product promoot dat een andere handelaar verkoopt. Met behulp van reclame, sociale media, bloggen, en nog veel meer, kan een affiliate marketeer klanten aantrekken naar hun landingspagina. Wanneer klanten op een link klikken om het product te kopen, worden ze naar de winkel van de handelaar gebracht om het product te kopen. Als een internet business idee, is dit geweldig voor iedereen, ongeacht hun eerdere ervaring. Bekijk onze gids, Affiliate Marketing: Everything You Need to Know, om meer te leren over dit business model. 

 

8. Lead Generation Dienstverlener

De meeste bedrijven jagen op klanten en zijn op zoek naar manieren om de conversie te verhogen. Dit betekent investeren in activiteiten zoals leadgeneratie die tijdrovend kunnen zijn. Daarom besteden veel bedrijven deze taak uit aan een lead generation service provider. Als je goed bent aan de telefoon en het leuk vindt om op onderzoek uit te gaan en outreach te doen naar vreemden, dan is dit jouw roeping!

 

9. Word een Beïnvloeder

Een influencer is iemand met een grote schare volgers op social media die wordt gezien als expert op een bepaald gebied, zoals make-up of fitness. Deze mensen houden zich bezig door regelmatig te posten over hun leven en promoten producten waarvan zij vinden dat ze goed zijn om te bezitten. Wat geweldig is aan dit internet business idee is dat je betaald kunt krijgen om een bedrijf te promoten bij je aanhang, vergelijkbaar met affiliate marketing. Influencer marketing is een grote online business trend op dit moment dat u kunt kapitaliseren op. Probeer je hand op Vlogging en het starten van een Podcast, die onderbenutte kanalen van communicatie voor influencers op dit moment zijn.

10. Handgemaakte Goederen Winkel

Het kost je minder dan een dag om een winkelpui te bouwen om je werk te laten zien en in contact te komen met klanten op platforms als Amazon en Etsy. Als je in ambachten en DIY, het is zeker een levensvatbare zakelijke optie te overwegen. Je kunt de goederen zelf maken of ze betrekken van leveranciers in Hong Kong en China.  Als je in een land bent dat ePacket verzending heeft, is het inkopen van producten waarschijnlijk een betere en meer kosteneffectieve optie.

 


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/