Medailles bestellen? Profiteer van een gratis verzending vanaf €100!

Wilt u bekers, medailles of andere sportprijzen kopen? Maar heeft u weinig tijd om langs te gaan bij een sportwinkel? Als u kiest voor Mila Sportprijzen hoeft u de deur niet meer uit. Hier kunt u bekers, trofeeën, rozetten en medailles bestellen. Plaats de producten in het winkelmandje. Daarna doorloopt u het bestelproces en rekent u af met bijvoorbeeld iDEAL of een andere veilige betaalmethode. Uw bestelling is voltooid en wordt doorgaans binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Als u voor meer dan €100 aan sportprijzen bestelt, dan neemt de specialist de verzendkosten op zich. Dat is nog eens service, nietwaar?

Sportprijzen voor iedere sport bestelt u bij gespecialiseerde webshop

Bent u op zoek naar een webshop voor het bestellen van sportprijzen, zoals rozetten, bekers en medailles? Omdat u een schaaktoernooi, hockeywedstrijd of voetbaltoernooi organiseert? Mila Sportprijzen is u graag van dienst. Van kleine rozetten tot aan grote trofeeën: in deze webshop vindt u gegarandeerd de prijzen die u wilt uitreiken op een sportevenement. Zo kunt u onder andere sportbekers, medailles, kampioensbekers of -schalen, rozetten en trofeeën binnen enkele muisklikken bestellen. Dat is niet de enige reden waarom u voor deze specialist kiest. Zij kunnen uw sportprijzen op maat maken met een passende tekst en de prijzen voorzien van een gravure, zonder dat u daar extra voor betaalt.

Medaille ontwerpen: geef tijdens het bestellen uw wensen door

Wilt u medailles ontwerpen die volledig zijn afgestemd op de sport? Dan kunt u terecht bij Mila Sportprijzen waar u medailles zelf kunt ontwerpen. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u niet alleen een keuze maken voor een specifiek soort medaille, maar ook voor een bepaalde sportafbeelding en een kleur lint. Op die manier kunt u de medaille helemaal afstemmen op uw sport. Heeft u zelf een logo ontworpen? Deze kunt u uploaden op de website waarna Mila Sportprijzen ervoor zorgt dat het logo op de medaille wordt geplaatst. U kunt medailles in verschillende groottes bestellen, namelijk 40 millimeter, 50 millimeter en 70 millimeter.