Ontdek het ‘Groene Hart’ met een jacht dat te huur is bij een professional

Bent u een natuurliefhebber en zou u de Nedrelnadse manier een s op een ander manier willen ontdekken? Kies er dan voor om een jacht te huren. Met een motorjacht van een specialist in jachtverhuur bent u verzekerd van een onvergetelijke vakantie op het water. Zonder vaarbewijs kunt u met elk luxueuze dat te huur is bij Delos Yacht Charter de mooie natuur van het ‘Groene Hart’ ontdekken met tot wel 10 vrienden of familieleden. Vaar bijvoorbeeld over de Loosdrechtse Plassen, dit natuurgebied is erg populair bij watersporters. Hier vindt u daarom ook veel restaurants, terrasjes en jachthavens. Wilt u wat meer de rust opzoeken? Kies dan voor een vaartocht over De Hollands IJssel. Dit natuurgebied bestaat uit prachtige rivieren waarop u met uw motorjacht langs dromerige stadjes vaart.

Een jacht te huur voor een vakantie op het water

Bent u al bezig met het plannen van uw volgende vakantie, maar heeft u nog totaal geen idee waar deze naartoe gaat? Wat dacht u van een vakantie op het water met een jacht van jachtverhuur Delos Yacht Charter? Bij deze specialist is een jacht te huur voor tot wel 10 personen, waarmee u desgewenst meerdere weken het water op kunt. Alle jachten zijn compleet uitgerust. Dit wil zeggen dat alle keukenspullen en apparaten aanwezig zijn en natuurlijk al het benodigde meubilair zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Bij deze jachtverhuur kunt u kiezen uit 8 prachtige jachten waarmee u vrij kunt varen in de mooie natuur van het ‘Groene Hart’.

Geen vaarbewijs? Geen probleem bij een professional in jachtverhuur!

Ziet u uzelf al zitten midden in de natuur, op een boot met een lekker drankje in de hand? Onbezorgd varen door de prachtige natuur van Nederland? Het kan met een jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter. En het mooiste van alle is dat u geen vaarbewijs nodig heeft. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke vakantie op het water. Waarom is dit niet nodig denkt u? Omdat de jachten die deze jachtverhuur aanbiedt kleiner zijn dan 15 meter en niet sneller varen dan 20 km/u. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilige omgeving en kunt u zonder zorgen de jacht besturen.