Touringbus huren voor een reis met uw onderneming of vereniging? Dat kan!

Wanneer u graag een touringbus wilt huren, dan is het goed om te weten dat u dat altijd kunt doen. Zo ook voor uw onderneming of vereniging. Een rondrit op uw bedrijventerrein verzorgen voor collega’s of bezoekers? Heeft de sportclub een wedstrijd aan de andere kant van het land? Dan is het een uitstekend idee om een touringbus te huren bij een expert als SLB Bushuur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en kunt u zich richten op zaken die belangrijker zijn. Om de veiligheid te waarborgen, wordt iedere touringcar bestuurd door getrainde vakmensen. Daarnaast wordt er te allen tijde gezorgd voor een efficiënte route zodat iedereen op tijd arriveert. De ervaren specialist kan een touringbus die u gaat huren voorzien van uw logo of zelfs helemaal wrappen.

Touringbus huren bij specialist: kies uit diverse typen bussen

Kent u SLB Bushuur al? Deze specialist biedt een touringbus aan, die u kunt huren voor een aantrekkelijke prijs. Waarom kiezen voor een specialist? U wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van een moderne én veilige touringcar die voldoet aan uw wensen. Zo bent u immers verzekerd van uitmuntend busvervoer en zal iedereen veilig op de eindbestemming arriveren. Bij het ervaren touringcarbedrijf SLB Bushuur heeft u de keuze uit een aantal typen bussen die zijn voorzien van alle comfort. De Tourist Class Touringcar biedt ruimte voor 50 tot 62 personen en beschikt over diverse faciliteiten. De Comfort Class Touringcar heeft 42 tot 54 zitplaatsen en heeft diverse luxe voorzieningen. U kunt een touringbus huren tegen scherpe tarieven en de groep wordt vervoerd door deskundige chauffeurs.

Touringbus huren voor ieder schoolreisje in binnen- en buitenland

Wanneer u met een grote groep op schoolreisje gaat, heeft u daarvoor natuurlijk wel passend vervoer nodig. Gaat de vierde klas op werkweek in de Ardennen, brengt de brugklas een meerdaags bezoek aan Londen en gaat de tweede klas een dag naar het Rijksmuseum? Het organiseren van een terugkerend schoolreisje is doorgaans een hele klus. U wilt immers dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Laat u het vervoer over aan SLB Bushuur? Dan hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over het huren van een touringbus. Door het gebruik van moderne touringcars en diverse veiligheidsvoorschriften zorgt men er te allen tijde voor dat uw leerlingen veilig op een bestemming aankomen en uiteraard terugkeren.