Van alle gemakken voorzien in een hoogstaand hotel op Texel

Ga je samen of alleen op vakantie op het Waddeneiland Texel? Kom dan naar het ideale hotel Op Diek op het grootste Waddeneiland. Boek een eenpersoonskamer of kruip gezellig tegen elkaar aan in een tweepersoonsbed. In een goed hotel, zoals Op Diek, zijn alle faciliteiten te vinden in de hotelkamers. Kijk voordat je gaat slapen nog even televisie, bel met de hoteltelefoon naar de receptie voor vragen of berg je waardevolle spullen in een kluis op als je naar het strand gaat. Of je nu een verfrissende douche neemt of uitgebreid in bad gaat, kom heerlijk tot rust.

Neem de tijd, waai uit en boek een hotel op het prachtige Texel

Heb je zin om er even tussenuit te gaan in eigen land? Boek dan een hotel op Texel en kom even helemaal tot rust. Neem te tijd en waai lekker uit. Het is aan jou om te bepalen hoe lang je blijft. Een midweek, weekje of weekendje Texel, het maakt niet uit. Voor het echte eilandgevoel blijf je even wat langer en ga je naar een plaats waar je helemaal in de watten wordt gelegd. Hotel Op Diek in Texel is zo’n plek. Lanterfant op het strand, trek de pittoreske dorpjes in of geniet van de omgeving. Doe waar jij zin in hebt. Kom naar het stukje Nederland dat zich onderscheidt van de rest.

Kom ’s zomers naar een hotel op Texel en waan jezelf aan de Nederlandse Côte d’Azur

De zon staat hoog aan de hemel, een koud drankje in je hand en je bent druk bezig met helemaal niks te doen. Waar die plek is? Gewoon in het Nederlandse. Boek een hotel op Texel, zoals bij Op Diek, en waan jezelf in het paradijs. Geniet van de uitgestrekte standen en breng je zomer door op het Waddeneiland. Doe je liever iets actiefs? Dan is het noorden van Nederland ook zeker voor jou een perfecte plaats. Trek eropuit en wandel of fiets in de mooiste natuur. Kom naar de Côte d’Azur van Nederland en ontdek op vakantie gaan in eigen land. Een hotel op Texel, dat is pas puur genieten.