Voor 50 plus sport komt u naar de sportschool voor jong en oud

Voor 50 plus sport komt u naar de grootste sportschool van Valkenswaard. Een sportschool met gediplomeerde instructeurs die u begeleiden. Wanneer u wat ouder wordt, is het belangrijk dat u blijft sporten. Krakende wagens lopen weliswaar het langst, maar u moet wel voorkomen dat er een wiel afvalt! Over afvallen gesproken: wist u dat u bij Workout Healthclub in Valkenswaard ook verschillende groepslessen kunt volgen? Deze lessen zijn speciaal ontworpen zodat mensen van 50 plus ook lekker aan sport kunnen doen. Heeft u altijd al gesport en wilt u intensiever trainen? Dan traint u lekker individueel. Er is altijd een trainer aanwezig die graag helpt als u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van een oefening of wanneer u een nieuw trainingsprogramma gaat proberen.

Blijf gezond en fit met 50 plus sport in Valkenswaard!

Vindt u het fijn om alleen te sporten? Of sport u liever met anderen? Bent u 50 plus en sport u nog altijd graag? Workout Healthclub in Valkenswaard bent u van harte welkom! De groepslessen bij Workout Healthclub in Valkenswaard richten zich op kracht, conditie of lenigheid. Naast deze lessen heeft u ook meer dan genoeg mogelijkheden tot u beschikking om zelfstandig te trainen. En heeft u moeite met een van 315 apparaten in de fitnesszaal? Dan staat er altijd een gediplomeerd instructeur klaar om u van uitleg en advies te voorzien. De instructeur stelt ook graag een persoonlijk trainingsschema op waarmee u uw eigen vooruitgang in de gaten houdt.

Volg groepslessen in Valkenswaard om vet veel te verbranden!

Ook al wordt u wat ouder is het nog steeds belangrijk om te blijven sporten. In onze hedendaagse zitcultuur ligt het gevaar van overgewicht altijd op de loer. En daarom is het juist belangrijk dat u lekker gaat of blijft sporten. Doe daarom eens mee aan een van de groepslessen bij Workout Healthclub in Valkenswaard. Kies uit verschillende lessen, zoals balance workouts, aerobics of een stevige power workout. Of ga lekker spinnen onder begeleiding van een enthousiaste docent. Neem dan wel een handdoek en een bidon met water mee want u gaat er zeker van zweten! Het is ook mogelijk om bij deze healthclub lekker aan bewegen voor 50 plussers deel te nemen.