Redyak
Image default
Aanbiedingen

Belang van de juiste teamkleding

 

Het is erg belangrijk dat je de juiste teamkleding aantrekt naar de training of wedstrijd. Wanneer je niet de juiste teamkleding draagt, zal je lichaam veel energie moeten verbruiken om zich warm te houden, energie die vervolgens niet meer gebruikt kan worden om te presteren! Naast energieverlies kunnen de koudere weersomstandigheden er ook toe leiden dat je sneller geblesseerd raakt, omdat je minder gecoördineerd kunt bewegen en slecht doorbloede spieren sneller overbelast raken. Het is dan ook verstandig om je warm te kleden op koude trainingsavonden en ervoor te zorgen dat je bij de wedstrijd voldoende teamkleding mee hebt, mocht je een toch helft vanaf de bank moeten bekijken.

Onderkleding

Onderkleding is erg geschikt om blessures te voorkomen. Doordat de onderkleding nauw op je huid aansluit (compressie) wordt de bloedsomloop in je lichaam gestimuleerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen sneller worden versneld en zullen je spieren minder snel verzuren. Daarnaast zorgt onderkleding ervoor dat je lichaam op de juiste temperatuur blijft. Op onze site vind je bij de thermokleding een lang ondershirt, een lange thermobroek en een korte slidingbroek. De verschillende thermokleding is daarnaast ook verkrijgbaar met padding, speciaal ontwikkeld voor keepers. Tijdens koude weersomstandigheden is het dan ook verstandig om thermokleding te dragen onder je teamkleding!

Trainingsbroeken, shirts en jassen

Je vindt tussen onze teamkleding ook de kleding die je over je onderkleding heen draagt. Denk hierbij aan sportbroekjes, trainingsbroeken, shirts, jassen en sokken. Tijdens koud weer is het dan ook handig om meerdere lagen over elkaar heen te dragen. Zo kun je bijvoorbeeld de thermobroek combineren met een kort voetbalbroekje of, wanneer het erg koud is, met een trainingsbroek. Regent het tijdens de training of warming-up? Dan is het verstandig om een regenjack aan te trekken. Onze waterafstotende windbreker is vanwege zijn korte model ideaal voor deze weersomstandigheden. Voor de wissels en trainers vind je bij ons daarnaast twee soorten coachjassen: een kort model om actief mee te kunnen doen en een lang model voor langs de lijn. Deze jassen zijn daarnaast bijzonder geschikt om voor en na de training warm te blijven. De teamkleding is los te bestellen, maar ook een samenwerking in clubverband is mogelijk. Zo is Juliana’31 Malden de eerste club in Nederland waar alle leden voorzien zijn van SKOR teamkleding!

Vragen over onze teamkleding?

Neem voor ons complete assortiment teamkleding en de andere voetbalmaterialen die we aanbieden een kijkje op de rest van onze site. Heb je nog vragen over welke teamkleding jij nodig hebt of wil je meer weten over een samenwerking in clubverband? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Bel ons op +31 88 008 1100 of mail naar info@skor.nl. We helpen je graag verder!

https://skor.nl/

Gerelateerde artikelen

Palmen voor buiten én binnen

Drie redenen waarom jij voor EW Facility moet kiezen

8 beginnersfouten bij het uitvoeren van Instagram- en Facebook-advertenties