Redyak
Image default
Aanbiedingen

Palmen voor buiten én binnen

De palmenfamilie is vandaag de dag erg groot en bestaat inmiddels uit wel bijna 4000 verschillende soorten. De meeste soorten zijn te vinden in de tropen en de subtropen, maar ook in Nederland kun je mooie palmen kopen, zoals bijvoorbeeld de Trachycarpus Wagnerianus. Deze palm, ook wel bekend als de wagnerpalm, is een winterharde palmsoort die onze koude winters goed weet te doorstaan. Een andere zeer populaire palmsoort is de Trachycarpus Fortunei. Deze palm beschikt over lange stelen en sprietachtige bladeren. Beide soorten zijn zeer geschikt om in de tuin te planten. Ben je echter op zoek naar palmen voor in huis? Ook dat is mogelijk! Lees snel verder om te ontdekken welke soorten geschikt zijn voor binnenshuis.

 

Creëer een tropisch interieur

 

Heb je altijd al gedroomd van een tropisch interieur? Zou je dat heerlijke vakantiegevoel na terugkomst graag nog even vast willen houden? Schaf dan een sierlijke palm aan! Palmen hoeven echt niet altijd buiten in de tuin gepoot te worden. Ook binnen kunnen ze je interieur opvrolijken. Palmen staan namelijk bekend om hun sierlijke en elegante uitstraling. Door een palm in je woonkamer te plaatsen, krijg je al snel een tropische en zomerse sfeer in huis. Zo kun je nog lang nagenieten van die heerlijke ontspannen vakantie rond het Middellandse Zeegebied! Nu is het echter niet zo dat je elke willekeurige palm binnenshuis neer kunt zetten. Er zijn palmsoorten die speciaal gekweekt zijn voor het binnenklimaat, als kamerplant. 

 

Soorten kamerpalmen

 

Een zeer populaire binnenpalm is de Kentiapalm. Deze palmsoort is één van de mooiste palmen ter wereld die zeer geschikt is om binnenshuis te houden. Deze palm heeft een prachtige verschijning door het zeer charmante, veerachtige hangende bladerdak. De bladeren zijn lichtgroen aan de onderkant en mooi donkergroen aan de bovenkant. De Kentiapalm is een zeer makkelijke palm omdat deze ook op plekken kan staan waar weinig licht komt. Ook de Phoenix roebelenii en de Washingtonia robusta zijn zeer geschikt als kamerpalm. Of ga voor een Cycas Revoluta. De Cycas Revoluta is een mooie palmvaren die maar liefst honderd jaar oud kan worden. Het is een zeer decoratieve plant met een prachtige exotische uitstraling. Een ware eye-catcher!

 

De mooiste palmen koop je bij MyPalmShop

 

Bij MyPalmShop kun je verschillende soorten binnen- en buitenpalmen vinden, in uiteenlopende groottes en met verschillende potmaten. Zo zit er altijd wel een geschikte palm voor jou tussen!

 

https://www.mypalmshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Drie redenen waarom jij voor EW Facility moet kiezen

Op zoek naar een baan in de werktuigbouwkunde?

Belang van de juiste teamkleding