Redyak
Image default
Woning en Tuin

Bij ilumio plisse gordijnen kopen

Wil jij zowel privacy als genoeg licht in je woning? Dan is het verstandig om plisse gordijnen kopen. Zo kan je met plissé gordijnen veel spelen met het licht terwijl je alsnog genoeg privacy hebt. Met plissé gordijnen kan je jouw ramen goed afsluiten voor de buitenwereld en kan je veel privacy hebben. Zo kan je bijvoorbeeld de onderkant van je raam dicht maken en kan je de bovenkant open laten. Op deze manier kunnen mensen niet naar binnen kijken en heb je vanaf de bovenkant genoeg lichtinval in je kamer. Als plisse gordijnen kopen wilt dan kan je hier goed terecht bij ilumio, hier hebben ze een groot assortiment in deze gordijnen. En is het mogelijk om de kleur en de soort stof te bepalen. Zo kan je dus de ideale sfeer creëren in je woning en heb je alsnog alle privacy die je nodig hebt. De plisségordijnen kan je eenvoudig sluiten en deze heeft een verticale werking, daarnaast kan je het oppervlakte ook vergroten door hem uit te schuiven.

 

Een rustgevende rolgordijn bestellen

Als je zoekt naar raambekleding, maar je weet niet wat je wilt hebben. Dan kan het misschien handig zijn om een rolgordijn te bestellen. Rolgordijnen bieden vaak veel privacy aan en zien er ook heel mooi uit. Zo kan het echt veel doen voor je woning en genoeg sfeer creëren. Daarnaast nemen deze rolgordijnen ook weinig ruimte in beslag, met gordijnen is dit anders en kan dit soms heel vervelend zijn. De werking van het rolgordijn is ook eenvoudig en meestal maak je gebruik van een koordje om hem op te rollen of hem uit te rollen. Een rolgordijn kan je ook goed combineren met andere soorten van raamdecoratie en kan je zelfs een overgordijn gebruiken. Zo kan je soms alles dicht doen als je heel veel privacy nodig hebt en kan je soms alleen het rolgordijn dicht doen. Op deze manier kan je alles zelf bepalen en kan je afhangend van de situatie dingen veranderen.

 

Goed meten

Je kan niet zomaar raambekleding bestellen en verwachten dat het allemaal wel past. Het is van belang dat je alles goed opmeet voordat je iets koopt. Zo moet goed kijken naar de lengte van bijvoorbeeld je kozijn en moet je goed kijken naar de breedte. Als je alles goed opgemeten hebt kan je dit sturen naar de winkel en kan je raambekleding precies op maat worden gemaakt. In sommige gevallen is dit niet heel belangrijk, maar als je kijkt naar een jaloezie bijvoorbeeld moet dit echt exact passen. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je een meetfout maakt, bij veel winkels zit hier dan garantie op en hoef jij je geen zorgen te maken. Vaak worden deze fouten hersteld en weet je zeker dat dit geen problemen met zich meebrengt.