Redyak
Image default
Woning en Tuin

Vliegen buiten de deur Houden met Vliegengordijnen

De zomer is eindelijk aangebroken en dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van het mooie weer. Lekker de deuren en ramen open voor wat frisse lucht en een heerlijk briesje door het huis. Maar helaas komt er met die frisse lucht ook ongewenst bezoek mee naar binnen: vliegen.

 

Vliegen als Ongenode Gasten

 

Vliegen lijken wel op de hoogte te zijn wanneer jij besluit de deuren open te zetten. Zodra er een opening is, komen ze massaal binnenvliegen. Ze zoemen rond, landen op je eten en kunnen behoorlijk irritant zijn. Bovendien kunnen vliegen ook ziektes overbrengen, dus je wilt ze liever buiten de deur houden.

 

De Oplossing: Vliegengordijnen

 

Gelukkig is er een eenvoudige en effectieve oplossing voor dit probleem: vliegengordijnen. Deze speciale gordijnen zijn gemaakt van fijnmazig gaas dat vliegen en andere insecten tegenhoudt, terwijl frisse lucht en daglicht wel gewoon naar binnen kunnen komen.

 

Voordelen van Vliegengordijnen

 

  • Houden vliegen en andere insecten buiten
  • Laten frisse lucht en daglicht binnen
  • Eenvoudig te installeren
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Betaalbaar en duurzaam

 

Soorten Vliegengordijnen

 

Er zijn verschillende soorten vliegengordijnen beschikbaar, afhankelijk van je specifieke wensen en de grootte van je deuropening:

 

  1. Vliegengordijnen met magneten: Deze gordijnen hebben magneetstrips aan de zijkanten, waardoor ze makkelijk openen en sluiten als je erdoorheen loopt.
  2. Vliegengordijnen met klittenband: Bij deze variant kun je het gordijn bevestigen met klittenband, wat ze stevig op hun plaats houdt.
  3. Vliegengordijnen op maat: Voor afwijkende deuropeningen of specifieke wensen kun je ook vliegengordijnen op maat laten maken.
  4. Horrengaas: Met los horrengaas kun je je eigen vliegengordijn maken. Als je handig bent kun je ook je ramen voor horren voorzien.

 

Installatie van Vliegengordijnen

 

Het installeren van vliegengordijnen is eenvoudig en kan meestal zonder gereedschap. De meeste gordijnen worden geleverd met een installatie-set en duidelijke instructies. Binnen enkele minuten hang je ze op en geniet je van een insectvrij huis.

 

“Sinds we vliegengordijnen hebben, kunnen we eindelijk de deuren open laten staan zonder last te hebben van vliegen in huis. Een echte uitkomst tijdens warme zomerdagen!”

 

Geniet van een Zorgeloze Zomer

 

Met vliegengordijnen hoef je je geen zorgen meer te maken over ongewenste insecten in huis. Je kunt de deuren lekker open laten staan en genieten van de frisse lucht, zonder gestoord te worden door zoemende vliegen. Zo kun je optimaal genieten van een zorgeloze zomer in een insectvrij huis.

 

Wacht dus niet langer en voorzie je deuren van vliegengordijnen. Je zult er geen spijt van krijgen!