Redyak
Image default
Aanbiedingen

Trend: De gouden zegelring! – sieraden groothandel

Trend: De gouden zegelring! – sieraden groothandel

Trend alert!! De zegelring is een echte musthave en mag zeker niet in jouw sieraden stash ontbreken! Maar wat maakt die zegelring zo leuk?! In deze blog lees jij vier redenen waarom jij meteen een zegelring wilt bestellen! 

 

Zoveel mogelijkheden!

Ten eerste is de zegelring in superveel verschillende stijlen verkrijgbaar, waardoor er altijd een geschikte ring voor jou bijzit! Voorheen was de zegelring een statement item, meestal in grote vorm met een gegraveerde letter. Tegenwoordig is de zegelring ook helemaal hot op een subtiele manier. Zo heb je steeds meer dunne zegelringen met een rechthoekige bovenkant. Op deze manier is er voor iedereen een passende zegelring. 

 

Money, money, money

Naast dat de zegelring superveel varianten heeft, kun jij ook zelf kiezen hoeveel geld je wilt uitgeven aan een zegelring. Zegelringen kun je shoppen voor veel en weinig geld, de keuze is hierbij aan jou. Zo shop je zegelringen al vanaf €15! 

 

Meerdere zegelringen

Het wordt steeds populairder om meerdere ringen tegelijk met elkaar te combineren. Deze trend is zeker goed te combineren met de zegelring. Zo kun je een zegelring combineren met subtiele en smalle ringen voor een casual look. Wanneer jij van een statement look houdt, kun je meerdere zegelringen met elkaar combineren of een zegelring met meerdere ringen met kleur.  

 

Maakt jouw look compleet

Een mooi sieraad maakt jouw outfit helemaal compleet, waarbij een zegelring zeker een goede keuze is! Een zegelring kan ervoor zorgen dat jouw outfit een stoere look krijgt. Ook wanneer jij juist een chique look wilt creëren, is een subtiele zegelring zeker geschikt! 

Heb jij een eigen sieradenwinkel of -webshop en ben jij op zoek naar een leuke sieraden groothandel met mooie zegelringen? Neem dan zeker een kijkje bij sieraden groothandel Yehwang! Of neem een kijkje op de website.

 

https://www.yehwang.com/