Redyak
Image default
Banen en opleidingen

Vacature Technisch Machine Operator – Zoeterwoude

Beschrijving functie

Beyond Meat, een toonaangevende producent van groentevlees, werkt samen met ’s werelds beste kwaliteitsvlees in Zandbergen om een ​​nieuwe productiefaciliteit te openen in de nieuwe fabriek Zoeterwoude. Deze samenwerking maakt het mogelijk om aan de groeiende vraag naar Beyond Meat-producten in Europa te voldoen, waardoor Beyond Meat haar CO2-voetafdruk verkleint. In deze ultramoderne productielocatie worden innovatieve plantaardige vleesproducten van Beyond Meat geproduceerd.

Over de functie van Technisch Machine Operator

Je bent verantwoordelijk voor de beste functies van onze hightech geautomatiseerde verpakkingsmachine (Multivac) en bent verantwoordelijk voor het aansturen van de hieraan gerelateerde medewerkers. U maakt zich grote zorgen over procesverbetering en efficiëntie. Door afstelling, inspectie, ombouw en continue afstelling van de machine kunnen we ervoor zorgen dat de beste resultaten worden behaald binnen de strikte normen van onze producten. Met uw technisch inzicht kunt u het (dreigende) probleem identificeren en samen met de technische dienst voor de juiste oplossing zorgen. Je bent bereid verantwoordelijkheid te nemen en zorg te dragen voor het beste onderhoud van de machine.

Daarnaast word je nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe productwerkprocedures en denk je mee over de beste bezetting. In een groeiende organisatie gebruik je moderne en innovatieve machines om nieuwe producten te helpen produceren en / of verpakken.

We beginnen pas met een dagploeg, maar aangezien dit de opening van een nieuwe locatie is, is een hoge mate van flexibiliteit nodig.

Eisenpakket

Je hebt (minimaal) MBO niveau 3 technische opleiding afgerond (bij voorkeur: Vapro B / C, WTB, mechatronica, elektrotechniek, automotive / motorvoertuigtechniek, procestechniek);

Je hebt meerdere jaren managementervaring in een gelijkaardige functie, bij voorkeur in de voedingsindustrie;

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent goed georganiseerd en kan collega’s opleiden en begeleiden;

Je bent bekend met HACCP en hebt aandacht voor veiligheid en hygiëne.

taalvaardigheid

Behoefte: Nederlands

Meer informatie

In een sterk internationaal bedrijf met familiecultuur en professionaliteit is zijn salaris hoog, fulltime, wisselend en spannend;

Mogelijkheid om samen te werken met toonaangevende merken met een hoog groeipotentieel;

Ruimte om ideeën en suggesties naar voren te brengen voor het bedrijf, de afdeling en je eigen verdere ontwikkeling;

Een contract van twee jaar met langetermijncontractvooruitzichten.

Solliciteer op vacatures voor technische machinisten

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vlees.html

Gerelateerde artikelen

Accounting assistant

Maintenance Engineer A/I

Medewerker Financiën en Administratie