Redyak
Image default
Bedrijven

Een online Pokemon spel voor iedereen

Pokemon is een serie die al heel wat jaar enorm bekend is. Zowel in het westen als in het oosten is dit een serie wat vrijwel iedereen kent. Jaren geleden werden de kaarten volop verzameld en mee gespeeld op schoolpleinen. Tegenwoordig is dit niet meer zo, maar is Pokemon wel druk bezig met terugkeer van het spel. 

Pokemon is tijdloos

De serie is tijdloos en wordt daardoor 25 jaar na datum nog volop gespeeld. Niet meer zoveel via de originele kartonnen kaarten, mara via de vele gameconsoles waar per aantal jaar spellen voor uitkomen. De franchise verkoopt nog steeds enorm veel aantallen en nieuwe spellen blijven ontwikkeld worden. Pokemon is daardoor een tijdloos iets geworden wat we nu nog steeds terug zien komen. De kartonnen kaarten zijn ook weer bezig met een flinke op mars. Het afgelopen jaar is er namelijk veel aandacht geweest voor deze kaarten en dat had vooral te maken met de waarde van deze stukjes karton. In sommige gevallen kon de waarde wel oplopen tot duizenden euro’s per stuk.

Pokemon online spelen

Tegenwoordig heb je niet eens meer een gameconsole nodig om Pokemon te kunnen spelen. Via het spel Pokemon online kun je namelijk meerdere pokemon spellen in een ontdekken. Vooral in deze tijd kan dit een leuk tijdverdrijf zijn omdat er zoveel niet mogelijk is. Het aantal gebruikers van dit spel groeit ook enorm hard en dit blijft per week toenemen. Het gebruik van dit spel is gratis en daardoor is het dus nog aantrekkelijker om ermee te beginnen. 

Je eigen Pokemon pokedex

Via het spel kan je net als in de originele Pokemon games gebruik maken van een pokedex. Met dit apparaat kun je de gevangen Pokemon analyseren en inzicht krijgen in hoe sterk ze zijn of wat voor vaardigheden zij hebben. Een Pokemon pokedex geeft nog meer diepgang aan het spel en zorgt ervoor dat het nog leuke wordt om te spelen. Het vullen van deze pokedex zal je veel tijd in beslag nemen en dus kan je hier lang zoet mee zijn. 

https://www.pokemonstad.nl/