Redyak
Image default
Woning en Tuin

Relaxury als u van bijzonder houdt

De professionals van Relaxury zorgen ervoor dat uw thuis aanvoelt alsof u in een luxe hotel vertoeft. En dat elke dag weer. Neem nu de woonkamer. Dit is een ruimte in uw huis waar u na een lange dag achterover wilt leunen en tot rust wilt komen. Het is de plek waar u in het weekend gezellig met familie of vrienden wilt zijn. Een krappe plek kan dat hotel gevoel volledig in de weg staan. Wanneer u zich als een sardine in uw eigen huis voelt, is het bijna onmogelijk om u op uw gemak te voelen. Zonder verbouwing zult u niet in staat zijn om de grootte van uw woonkamer te veranderen.

Relaxury maakt het onmogelijke waar

Toch is het mede dankzij de professionals van relaxury.nl en enkele bruikbare tips mogelijk om het oog te verleiden en de ruimte optisch te vergroten. Al vraagt dit om creativiteit van alle partijen. Huiskamermeubels moeten nuttig en effectief zijn. Er is in een kleine ruimte geen extra ruimte om meubels te plaatsen die je niet gebruikt. Elk meubelstuk moet dus goed dienstbaar zijn en zijn doel vervullen.

Kies voor neutrale kleuren

Gebruik neutrale kleuren in elk deel van uw woonkamer – het plafond, de vloer, de muren en zelfs de bekleding van uw meubels. Een palet van beige of gebroken wit zal het gebied vergroten. Neutrale kleuren brengen een kalmerende sfeer en creëren direct verfijning. In combinatie met de Metropolitan Luxury Style van Relaxury creëert u een hotelwaardige uitstraling.

Trek het oog naar boven

Een kamer heeft zowel een horizontale als een verticale dimensie. Maximaliseer de verticale ruimte door het gebied zo te decoreren dat het oog naar boven toe wordt getrokken. Men kan dit doel bereiken door het installeren van gordijnen van vloer tot plafond maar ook door gebruik te maken van een op maat gemaakt meubel zoals een hoge boekenkast.

Gebruik meubilair met een lichte uitstraling

De professionals van Relaxury weten als geen ander dat het visuele gewicht van een meubel belangrijk is. Een is een term die verwijst naar de waargenomen zwaarte van een object op basis van ontwerp, grootte en kleur. Het ligt daarom voor de hand om te kiezen voor meubels met een lichte uitstraling omdat zwaarder uitziende stukken een ruimte kunnen vernauwen. Hout is een geweldig materiaal dat zorgt voor een lichte en natuurlijke uitstraling.

Op maat gemaakt

Leuk dit tips, maar de allerbeste tip die ik echter heb, is om meubels op maat te laten maken. Met de exacte afmetingen voor de meubels krijgt u geweldige meubels die perfect passen bij uw kleine woonkamer. De professionals van Relaxury maken meubels volgens de behoeften van hun klanten, en met de hoogste kwaliteit. Zij helpen u met maatwerk en bespreken samen met u alle mogelijke opties. Zij zijn er om uw visies in combinatie met hun kennis en kunde tot leven te brengen.