Redyak
Image default
Bedrijven

Mooie lichtstraten tegen scherpe prijzen

Als je een lichtstraat wil laten bouwen is het nu de tijd ervoor want de prijzen voor het plaatsen ervan liggen nu lager dan ooit. De prijs voor de lichtstraat zelf is nu ook veel lager omdat het in de massaproductie wordt gemaakt.

Als je vroeger een lichtstraat wou laten bouwen zou het je een kleine fortuin kosten. De lichtstraat werd toen op maat gemaakt en het plaatsen ervan was ook heel duur. Voor het plaatsen van de lichtstraat alleen al zou je toen een klein fortuin betalen. Het aanpassen en verwijderen van het dak hoort namelijk erbij en dit was heel duur.

Nu gaat het aanpassen van het dak voor het plaatsen van een lichtstraat makkelijker en kost het dus ook minder. Het bouwbedrijf kan gebruik maken van moderne technologie om een gat in het dak te snijden en ook om het aan te passen. Met behulp van dezelfde technologie kan de lichtstraat geplaatst worden in het gat.

De lichtstraat zelf wordt in de fabriek gemaakt en je hebt keuze uit veel verschillende opties. Ook is het mogelijk om de lichtstraat te laten aanpassen tegen lage kosten. Zo kun je droom uit laten komen van de lichtstraat die je altijd al hebt willen hebben in je woning.