Redyak
Image default
Bedrijven

Wordt uw sollicitant succesvol in sales? Doe een assessment voor commerciële functies

Wilt u weten waar uw medewerker in het salesproces het meest tot zijn recht komt? En bent u benieuwd op welke competenties getraind kan worden om betere verkoopresultaten te boeken? Graag laten we u kennismaken met de sales assessments van TestGroup Consulting. Wij hebben diverse instrumenten in huis om de salescompetenties en ontwikkelmogelijkheden van uw (toekomstige) medewerkers op een heldere en betrouwbare wijze in kaart te brengen.

The Bridge: Online Sales Assessment

Het Bridge Sales Assessment is een online test die in kaart brengt hoe uw verkoper scoort op de 6 fases in het salesproces. Daarnaast wordt het salestype van de verkoper in kaart gebracht. Is uw medewerker een Hunter, een Farmer, een Consultant of een Negotiator? Zal uw medewerker in de planningsfase hoge ogen gooien, of juist uitblinken in het maken van de deal? Het online Bridge Sales Assessment is het instrument wanneer u snel, maar ook op een duidelijke en betrouwbare manier antwoorden op deze vragen wenst.

The Bridge: 360 Feedback (Salesmodule)

Het 360 Feedback instrument zet u in op het moment dat u op een objectieve manier het dagelijks functioneren van uw medewerker wilt evalueren. Dit gebeurt door middel van het verzamelen van input van mensen die daar goed zicht op hebben, zoals leidinggevenden, collega’s en klanten. Het Bridge 360 Feedback instrument is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en speciaal ontworpen om de belangrijkste sales competenties te meten. Deze test wordt geheel online afgenomen.

The Bridge: Uitgebreid Sales Assessment

In het uitgebreide Sales Assessment kunt u uw kandidaat bij TestGroup laten testen op persoonlijkheid, intelligentie en vaardigheden. Hierin worden het online Bridge Sales Assessment en een competentietest aangevuld met een persoonlijk interview, gedragssimulatie en/of vaardigheidsoefeningen. Deze variant is bij uitstek geschikt als hulpmiddel binnen loopbaan- of ontwikkelingstrajecten in de salesomgeving, omdat het de deelnemer en de organisatie een uitgebreid inzicht biedt in talenten, drijfveren, competenties en werkgedrag. Dit instrument is echter ook goed in te zetten bij de selectie van salespersoneel. Wij kunnen, in overleg met u, een assessment op maat verzorgen dat aansluit bij de competenties van uw bedrijf.

Wat kost dit?

Onze sales assessments vormen een wetenschappelijk verantwoorde, prettig leesbare en kostenefficiënte manier om capaciteiten, persoonlijkheid en competenties te meten. Onze consultants vertellen u graag meer over de prijzen en de mogelijkheden. U kunt ze bereiken via 020-2621630. Mailen kan ook via support@testgroup.eu

 

https://www.testgroup.nl/sales-assessment/

Gerelateerde artikelen

Een goede tolk in Nijmegen hanteren

Een online Pokemon spel voor iedereen

IPTV-box kopen of overslaan?