Redyak
Image default
Hobby en vrije tijd

Tips voor een leuk dagje weg

Wil je een leuk dagje uit met je vriendinnen, gezin of familie plannen? Maar weet je niet wat je allemaal kunt doen? Geen probleem we hebben hier een aantal leuke ideeën voor een dagje weg of leuke activiteit voor een gezellige dag, in eigen land.

Bezoek een nieuwe stad

Ga een nieuwe stad bezoeken. In Nederland zijn talloze leuke en gezellige steden te vinden. Er zullen zeker genoeg opties zijn waar je nog niet geweest bent. Ga een dagje shoppen in Amsterdam, een rondvaart maken in Utrecht, het strand opzoeken in Scheveningen of bezienswaardigheden in Arnhem bekijken. Er zijn genoeg keuzes!

Dierentuin

Een andere optie is het bezoeken van een dierentuin. Vooral kinderen zullen dit geweldig vinden. Er zijn ook in Nederland genoeg leuke dierentuinen zoals; de Beekse Bergen, Burgers’ Zoo, Artis, GaiaZoo, te vinden. Ben je dol op dieren en vooral apen? Dan is de Apenheul in Apeldoorn de perfecte keuze.

Regel een high tea

Wil je gezellig bijkletsen met je vriendinnen? Dan kan het heel gezellig zijn om een high tea te regelen. Je kan thuis zelf de lekkerste hapjes maken, maar je kan je ook laten verrassen en een high tea ergens boeken.

Ga naar een blotevoetenpad

Heerlijk met je blote voeten buiten lopen? Ja, dat kan bij een blotevoetenpad. Het is het ideale uitje voor het gezin! Eén worden met de natuur en met je voeten door de modder, over stenen en door het gras lopen. Je beleeft het allemaal tijdens een tripje naar het blotevoetenpad.

Pretpark

Houd je wel van leuke avonturen en ben je niet bang voor attracties dan kan een dagje weg naar een pretpark de perfecte tip voor jou zijn. Bezoek de magische beleving van de Efteling, het leuke attractiepark Toverland of misschien wel het themapark Walibi Holland.

Toeren door Zuid-Limburg

Wil je een gezellige dag weg met je partner? Dan is toeren op een scooter een leuke optie. Spring achterop de scooter bij je geliefde en verken het mooie Limburgse heuvelland. Je komt langs de mooiste plekken, waar je gezellig ergens kan gaan lunchen of genieten van het mooie uitzicht.

https://www.bezienswaardighedenin.nl/bezienswaardigheden-in-arnhem/