Redyak
Image default
Rechten

Wat kost een advocaat bij advocatenkantoor Almelo?

Stel, je hebt een conflict met een winkel of een incassobureau en je komt er niet uit. Als je geen rechtsbijstandverzekering hebt kun je ook zelf een advocaat inschakelen. Als je ‘teveel’ verdient voor gesubsidieerde rechtsbijstand, krijg je zelf de rekening. Maar wat kost een advocaat van advocatenkantoor Almelo?

Uurtarief en reiskosten advocatenkantoor Almelo

Het uurtarief van een advocaat is in consumentenrechtzaken gemiddeld €200. Het tarief en de tijd die aan de zaak wordt besteed kan afhangen van de ervaring van de advocaat en de complexiteit van de zaak. Bij advocatenbureau Almelo wordt altijd een vaste prijs gerekend. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.   Administratieve werkzaamheden gebeuren weleens kosteloos. Voor reistijd geldt soms een lagere prijs, zoals de helft van het uurtarief.

Advocaatkosten per dienst

Aan welke advocaatkosten kun je nu denken voor hulp bij een geschil met bijvoorbeeld een aannemer of meubelzaak (consumentenrecht)? Dit verschilt per kwestie en per stap die de advocaat  van advocatenkantoor Almelo voor je zet. De advocaten van advocatenkantoor Almelo zetten het altijd goed op een rij voor je als ze een zaak aannemen. Zo weet jij waar je aan toe bent. Want de kosten kunnen per advocaat honderden tot duizenden euro’s verschillen. Ook hangt het ervan af hoe ver je zelf wil gaan of hoe hoog het bedrag is waar het geschil om draai. Behalve de kosten voor advocatenkantoor Almelo komen er ook nog andere kosten bij. Komt de zaak voor de rechter, houd dan ook nog rekening met bijvoorbeeld griffierechten en de kosten voor eventuele deskundigen. Griffierechten zijn kosten voor behandeling van de zaak door de rechter. De hoogte hiervan hangt onder andere af van het soort zaak en de hoogte van de vordering. Gelukkig kan de advocaat van advocatenkantoor Almelo je daar alles over vertellen.Gerelateerde artikelen

Meditatie in en nabij de omgeving van Wijchen