Redyak
Image default
Woning en Tuin

Veegmachine handig voor rondom uw huis

Veegmachines

Grote oppervlaktes vegen? Dan is de Tielburger veegmachine de juiste optie. In weer en wind zorgt deze Tielburger veegmachine ervoor dat grote oppervlaktes schoon worden. Stof, zand, zout, noem het maar op. Alles wordt door onze veegmachine opgeveegd. Met een groot assortiment aan accessoires zijn de veegmachines ook op verschillende manieren te gebruiken.

Veegmachine voor buiten en voor binnen

Onze veegmachines zijn geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Zo kunnen ze gebruikt worden voor het schoonmaken van grote magazijnen, productiehallen of werkplaatsen. Maar ook voor sportzalen en bijvoorbeeld evenementenlocaties. Alles is in een mum van tijd weer schoon.

Hetzelfde geldt voor buitenlocaties. Onze machines zorgen ervoor dat parkeerplaatsen en andere openbare ruimtes weer opgeruimd en schoon zijn. Het type bestrating maakt daarbij niet uit.

In weer en wind

Van zand en stof in de zomer tot het opzuigen van bladeren in de herfst. In elk seizoen kun je optimaal gebruik maken van onze veegmachines. Ook onkruid haalt hij moeiteloos weg. In de winter kan de veegmachine zelfs omgebouwd worden tot sneeuwmachine. Zo zorgt u ervoor dat iedereen weer veilig de weg op kan.

Voor ieder wat wils

Er zijn veegmachines in allerlei soorten en maten en voor ieder wat wils. We hebben veegmachines voor de zogenaamde ‘beginners’ tot professionele veegmachines voor bedrijven. Al onze machines zijn eenvoudig te gebruiken. Er zijn verschillende opties qua motoren, carrosserie en bediening. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van diverse accessoires. Wij leveren een machine naar uw wensen.

Een veegmachine voor elke doelgroep

Heeft u een grote tuin? Of bent u eigenaar van een grotere locatie of bijvoorbeeld parkeerplaats? Onze veegmachines zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Dit kan als particulier of beroepsmatig. Wij van Tielburger park en tuinmachines hebben een mooie collectie veegmachines voor  particulieren, huisbazen, winkelcentra, stratenmakers, hoveniersbedrijven, evenementenlocaties en nog veel meer typen klanten.

Gerelateerde artikelen

Koop de beste boxspring voor een perfecte nachtrust

Relaxury als u van bijzonder houdt

Hoe kun je zoveel mogelijk gebruik maken van de Makita accu bl1850?