Redyak
Image default
Telefonie

Met de nieuwe tool 3CX WebMeeting kun je optimaal thuiswerken

Ongetwijfeld ken je of ben je iemand die niet meer vanuit kantoor werkt, maar thuis noodgedwongen je nieuwe werkplek hebt moeten vinden. Programma’s als Microsoft Teams, Zoom oF Skype zijn daarbij onmisbaar en in deze tijd niet meer weg te denken. In 2020 zijn ze misschien wel onmisbaar geworden. Zonder deze tools ziet het thuiswerken er heel anders uit. Het zorgt er immers voor dat je toch nog in verbinding staat met de organisatie en contact kunt onderhouden en kunt overleggen met je collega’s. Dat laatste stukje interactie is erg belangrijk. Je ziet elkaar niet meer op kantoor en daarmee valt de interactie en het face-to-face contact helemaal weg. Het is daarom van groot belang toch virtueel contact te houden met de mensen om je heen. Heb je wel eens gehoord van 3CX WebMeeting? Niet? Dan wordt het tijd dat je gaat kennismaken met 3CX WebMeeting en de voordelen die het jou en je bedrijf waarvoor je werkzaam bent, kan bieden.

Welke voordelen heeft 3CX WebMeeting ten opzichte van de bekende en populaire programma’s/apps?

3CX WebMeeting biedt zogeheten HD-video, waardoor het lijkt alsof je je gesprekpartner face-to-face ziet. Alsof degene tegen wie je praat, gewoon tegenover je zit. Dit komt door de hoge kwaliteit en haarscherp beeld waarmee de video’s gestreamd worden.

3CX WebMeeting tilt het gespreksniveau naar een beduidend hoger level. Door gebruik te maken van 3CX WebMeeting is het mogelijk om tijdens het vergaderen, belangrijke of relevante documenten met andere deelnemers of collega’s te delen. Makkelijk als je meteen feedback nodig hebt van de ander; door één druk op de knop openen je collega’s het bestand en kunnen je mondeling toelichten hoe zij erover denken en wat zij ervan vinden. Geen eindeloos heen-en-weer mailen dus, deze manier gaat veel sneller en is zeer effectief! De verbetertips kun je dan meteen toepassen. Dit kunnen zowel Word bestanden als PFD-documenten zijn.

Webinars organiseren

Ook is het mogelijk om webinars te organiseren. Hulp van technici heb je daarbij echt niet nodig. 3CX WebMeeting is zo gebruiksvriendelijk dat het organiseren van webinars zich vanzelf wijst.