Redyak
Image default
Vervoer en transport

Oplaadkosten voor elektrische steps

Het opladen van de gemiddelde elektrische step tijdens de daluren kost 2 cent in de VS, Gemiddeld 11 pence in het VK en Ierland, 4 pence in Canada en 7 cent in de EU. Tijdens piekuren kost het gemiddeld 7 cent in de VS, 13 pence in het VK en Ierland, 5 cent in Canada en 11 cent in de EU.

Is het duur om een elektrische step op te laden?

Het opladen van een elektrische step is dat niet helemaal duur. Het is zelfs een van de meest kostenefficiënte vervoerswijzen van vandaag, zo niet de meest kostenefficiënte.

Hoeveel kost het opladen van een elektrische step in de VS?

Het opladen van de gemiddelde elektrische step voor woon-werkverkeer (batterij rond de 400 Wh) in de VS kost gemiddeld 2 cent tijdens de daluren en 7 cent tijdens de piekuren. Deze prijs kan variëren, afhankelijk van de staat waarin je je bevindt.

Hoeveel kost het opladen van een elektrische step in Canada?

Het opladen van een gemiddelde elektrische step in Canada kost 4 cent tijdens daluren en 5 cent tijdens de piekuren. De prijzen zijn voor een elektrische step van 400 Wh en kunnen soms per provincie verschillen.

Hoeveel kost het opladen van een elektrische step in het VK?

Het volledig opladen van een elektrische step in het VK en Ierland kost het doorgaans rond de 11 pence tijdens de daluren en rond de 13 pence tijdens de piekuren. Deze prijs houdt rekening met een elektrische step met een batterijcapaciteit van 400 Wh.

Hoeveel kost het opladen van een elektrische step in Australië?

Het opladen van elektrische steps in Australië kost doorgaans ongeveer 6 euro cent tijdens de daluren en rond de 12 cent tijdens de piekuren. Dit is de prijs voor het opladen van een gemiddelde step met ongeveer 400 Wh batterijcapaciteit, hoewel dit de gemiddelde prijs is en waarschijnlijk zal variëren op basis van de exacte staat of regio, of in veel gevallen zelfs op basis van de stad.

Hoeveel kost het opladen van een elektrische step in de EU?

In de Europese Unie kost het opladen van een elektrische step 7 eurocent tijdens de daluren en 11 eurocent tijdens de piekuren uur. Deze prijzen zijn voor een gemiddelde elektrische step met een batterij van 400 Wh en kunnen sterk variëren, afhankelijk van het specifieke EU-land. Ben wel bewust dat niet iedere step legaal is, maar welke elektrische step is legaal?

Hoeveel kost het om een elektrische step in India op te laden?

Het opladen van de gemiddelde elektrische step in India kost 0,22 roepie tijdens de daluren en ongeveer 1,5 roepie in de piekuren. Dit is gebaseerd op een elektrische step met een batterijcapaciteit van 400 Wh.

 

https://nr1elektrischestep.nl/products/denver-sel-65220