Redyak
Image default
Vervoer en transport

Uw spullen voortaan veilig de weg op met Frigo Group

Zoekt u een partner op het gebied van koeltransport (waaronder groupage en FTL-transport)? Frigo Group heeft een uitstekende reputatie.

De temperatuur van het koelhuis van Frigo Group in Nieuw-Vennep wordt 24/7 geregistreerd. Storingen zijn er eigenlijk nooit, maar de technische dienst staat dag en nacht paraat mocht er ingegrepen moeten worden. Bij de Frigo Group laad- en losdocks hangen beveiligingscamera’s die duidelijkheid kunnen geven over het aantal pallets / dozen dat naar binnenkomt en naar buiten gaat. De camerabeelden worden voor de zekerheid drie weken bewaard. Het beeldmateriaal is op te vragen door klanten. De Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit komt iedere drie maanden het vrieshuis controleren qua hygiëne. 

Met controle en veiligheid zit het wel goed bij Frigo Group, zoals u hierboven hebt kunnen lezen. Duurzaamheid is een ander belangrijk speerpunt voor deze professional op het gebied van geconditioneerd vervoer. Als onderdeel van het beleid om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden, werkt de firma met een moderne, state-of-the-art, energiezuinige machinekamer. De afvalstromen binnen het bedrijf worden al jaren zo veel mogelijk gescheiden.

Over afval gesproken. De afvalscheiding in ons land ligt op een hoog peil. Het uit elkaar halen van huisvuil, grofvuil en andere vuilnis heeft twee doelen. Allereerst het besparen op grondstoffen en als tweede het besparen op energie. Uiteindelijk zal afvalscheiding leiden tot het verminderen – en op de lange termijn oplossen – van milieuproblemen. Het scheiden van afval gebeurt zowel door bedrijven als consumenten voordat het wordt ingezameld, dit wordt bronscheiding genoemd. We spreken van nascheiding als de afvalverwerkende bedrijven het opgehaalde vuilnis scheiden. In de praktijk is sprake van een tussenvorm. De meeste mensen stoppen groente-, fruit- en tuinafval in een aparte container, maar plastic (nog) niet. De glasbak is al jaren ingeburgerd in Nederland. Je ziet deze containers voor glazen flessen en potten in ieder dorp en iedere stad. De meeste zijn bovengronds, maar er zijn ook ondergrondse glascontainers. Soms is het mogelijk glas op kleur te scheiden waarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen bruin glas, groen glas, doorzichtig (wit) glas en restkleuren.

https://www.frigogroup.com/nl