Redyak
Image default
Dienstverlening

Een baan bij Drie Gasthuizen Groep

Wanneer je gaat werken bij Drie gasthuizen groep kunnen er verschillende diensten zijn die je gaat leveren. Het heeft verschillende voordelen om bij Drie gasthuizen groep te werken en je helpt er dan ook veel mensen mee. Momenteel zijn er al meer dan 1500 vrijwilligers en medewerkers aanwezig in Drie gasthuizen groep. Er zijn verschillende redenen om het werk te gaan doen en er zijn diverse soorten vacatures. 

 

Waarom werken bij Drie gasthuizen groep?

Wanneer je gaat werken bij Drie gasthuizen groep ga je erg flexibel werken. In de meeste gevallen, bijvoorbeeld als je thuiszorg levert, ben je vooral afhankelijk van je zelf en je eigen tijden. Daarnaast kun je bij bepaalde vacatures erg zelfstandig werken als je hiervan houdt, maar er zijn ook gebieden met vacatures waarbij je in teamverband kunt werken. Het is dus maar net afhankelijk van wat je zelf wilt. Met iedere vacature en ieder gebied binnen Drie gasthuizen groep help je mensen die het nodig hebben enorm en speel je een cruciale rol bij het leveren van nodige zorg. 

 

Soorten zorg bij Drie gasthuizen groep

Wanneer je gaat werken bij Drie gasthuizen groep zijn er diverse soorten zorg die je kunt gaan leveren. Een voorbeeld hiervan is thuiszorg, waarbij je langs gaat bij de mensen thuis. Een ander voorbeeld is wijkziekenverzorgende. Hierbij werk je in teamverband en verzorg je zieken in de wijk die het nodig hebben. Ook kun je werken als verzorgende IG. Als je als verzorgende IG werkt help je mensen met basis zaken waar ze behoefte aan hebben. Uitdagende vacatures als het gaat om woonzorg zijn bij Drie gasthuizen groep ook zeker aanwezig. Kortom, er is keuze genoeg voor iedereen die in de zorg wilt werken.