Redyak
Image default
Dienstverlening

Creëer de perfecte sfeer in uw winkel met een gratis lichtplan op maat

De werkwijze van LED Design Holland is gericht op het bieden van begeleiding van A tot Z aan klanten die op zoek zijn naar innovatieve LED-oplossingen. Het bedrijf heeft hierbij een vast contactpersoon voor elke klant en beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in het vakgebied. LED Design Holland biedt een breed scala aan branches waarvoor zij LED-oplossingen aanbieden, waaronder de industrie, kantoren, retail, showrooms, verenigingen van eigenaren, horeca en sportvelden.

Het bedrijf heeft een duidelijke werkwijze met drie fasen, namelijk kennismaken en adviesgesprek, offerte met lichtplan op maat en LED-installatie en montage. LED Design Holland werkt alleen met eersteklas LED lampen en armaturen en biedt professionele lichtplannen, installatie en onderhoudspakketten aan voor extra zekerheid. Het bedrijf heeft een breed assortiment aan LED armaturen en lampen geschikt voor verschillende winkelbranches. Als het gaat om LED winkelverlichting is maatwerk op basis van wensen en locatie van de klant vanzelfsprekend.

Wat zijn de voordelen van het aanvragen van een lichtplan op maat?

Een lichtplan op maat biedt verschillende voordelen voor uw bedrijf. Het is een analyse die op maat is gemaakt van de behoeften  van verlichting voor uw bedrijf. LED-verlichting is hiervoor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing. Bij LED Design Holland wordt het lichtplan op maat gemaakt met behulp van specialistische software, die rekening houdt met de specificaties van de bedrijfsruimte, zoals afmetingen, plafondhoogte en natuurlijke lichtinval. Ook wordt het gebruik van de ruimte, het verlichtingsdoel, uw wensen en budget meegenomen. Het lichtplan biedt u een 3D-visualisatie van de ruimte(s) inclusief berekeningen om nauwkeurige resultaten te leveren. Met dit lichtplan krijgt u een passend en duurzaam advies. Ook krijgt u inzage in de benodigde investering en terugverdientijd. Dit helpt bedrijven bij het nemen van een weloverwogen beslissing en het plannen van budgetten voor verlichtingsupgrades.

Gratis lichtplan voor uw winkel?

Als eigenaar van een winkel weet u als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste sfeer te creëren. Licht speelt hierbij een belangrijke rol. Het kan zorgen voor een gezellige en uitnodigende sfeer, maar ook voor een zakelijke en professionele uitstraling.

Een goed lichtplan is daarom essentieel. Maar waar moet u beginnen? Een gratis lichtplan kan hierbij helpen. Dit plan is specifiek afgestemd op uw winkel en zorgt ervoor dat u het beste uit uw ruimte haalt.

Onze professionele lichtadviseur kan u helpen bij het maken van een lichtplan. Hij kijkt naar de indeling van uw winkel, de kleuren en materialen die worden gebruikt en de sfeer die u wilt creëren. Het resultaat is een lichtplan dat niet alleen praktisch is, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van uw winkel.

Overweegt u om een gratis lichtplan te laten maken voor uw winkel? Neem dan contact op met LED Design Holland of bekijk onze eerder uitgevoerde projecten LED verlichting.

https://www.leddesignholland.nl/