Redyak
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak staat uw hele leven voor u klaar

Bent u op zoek naar een dakdekker in Amsterdam die er niet is voor even maar voor de rest van uw leven? Dan zijn wij, dakdekkersbedrijf Kewodak, uw trouwe partij! Onze steil is niet gaan voor half werk en quick wins, maar voor een levenslange relatie waarbij vertrouwen stipt op nummer één staat.

Naast dat wij meer dan te vertrouwen zijn hebben we een enorme bak aan kennis opgebouwd en zeer veel ervaring opgedaan. Dakdekkersbedrijf Kewodak bestaat dan ook al bijna 40 jaar, een lange periode waarin wij erg veel geleerd hebben, expertise hebben opgedaan en altijd op de hoogte zijn gebleven van de laatste ontwikkelingen binnen de dakdekkersbranche. Ook nu krijgt ons team nog regelmatig bijscholing, waardoor wij altijd de meest moderne ontwikkelingen kennen. Alle leden van ons team hebben de beste scholing gehad via een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Ons team bestaat dan ook enkel en alleen uit gecertificeerde vakmensen.

Bij Kewodak krijgt u altijd garantie op alle werkzaamheden die door ons zijn uitgevoerd. We zijn aangesloten bij Dakmerk, welke het enige keurmerk binnen de dakenbranche is dat door de overheid (het Ministerie van Economische Zaken) officieel is erkend. De vakrichtlijnen ten aanzien van het materiaalgebruik en de uitvoering welke zijn vastgelegd in het KOMO-procescertificaat worden door het gehele team opgevolgd. Evenals de vakrichtlijnen van het VCA-procescertificaat en de Arbowetgeving.

Opgericht in 1984

Cees Keijzer en Jacques Wolswijk hebben samen in 1984 dakdekkersbedrijf Kewodak opgericht. Een fijn bedrijf waarin passie, liefde voor het vak en een goede relatie opbouwen met klanten op nummer één staat. Kewodak is een hecht familiebedrijf. In 2012 werd het bedrijf dan ook overgenomen door de zoon van Cees Keijzer, Frank Keijzer. Met veel plezier runt hij nu alweer vele jaren het dakdekkersbedrijf.   

Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Vanuit onze thuishaven hebben wij een breed werkgebied, meerdere kilometers moeten rijden om onze klanten te bezoeken vinden wij dan ook geen enkel probleem. Of u nu staat te springen om een dakdekker in Zoetermeer, Woerden, Amsterdam of Rotterdam, wij rijden naar u toe.

https://www.kewodak.nl/