Redyak
Image default
Auto's en Motoren

Hulp nodig bij het halen van de motor theorie?

Het halen van de motor theorie is verplicht wanneer je het motorrijbewijs wilt halen. Het motorrijbewijs bestaat uit twee onderdelen: het praktijkgedeelte en het theoriegedeelte. Voor het praktijkgedeelte leer je, in de praktijk, van een instructeur hoe je veilig de weg op kan met een motor. Hoe je de motor moet beheersen en hoe je je moet gedragen in het verkeer. Om dit alles te leren neem je les bij een motorrijschool. Voor het theoriegedeelte leer je, in de theorie, aan welke verkeersregels je je dient te houden, welke wetten en regels er zijn, hoe je moet omgaan met bijzondere situaties en welke verbods- en gebodsborden je allemaal tegenkomt tijdens het motorrijden. Om dit alles aan te leren kan je of zelf aan de slag of een cursus motortheorie bij Gelijk Geslaagd volgen.

Wat zijn de voordelen van een cursus motortheorie bij Gelijk Geslaagd?

De voordelen zijn eindeloos. Om te beginnen hoef je niet zelf aan de slag met theorie die door de meeste van ons toch wel als erg saai bestempeld wordt. Ervaren wordt dat in de praktijk het zeer lastig is om motortheorie zelf aan te leren. Het is saai om in je eentje te leren, je raakt snel afgeleid, het ontbreekt vaak aan voldoende tijd waardoor je niet voor de volle 100% bent voorbereid op het examen, de lesstof is soms lastig te begrijpen. Wanneer je een cursus motortheorie van Gelijk Geslaagd komt volgen krijg je met bovenstaande allemaal niet te maken. Je leert de motortheorie samen met andere cursisten aan, wel zo gezellig dus. Je raakt veel minder snel afgeleid, je wordt door de docent namelijk op een fijne manier bij de les gehouden. Je hoeft niet meer tijdenlang met het aanleren van de theorie bezig te zijn, Gelijk Geslaagd geeft namelijk dagcursussen (zowel een theorie cursus motor als een theorie cursus auto). Dit houdt in dat je 1 dag theorie komt leren, dezelfde dag zal je het CBR motortheorie examen gaan maken. De lesstof die moeilijk te begrijpen is wordt door de docent rustig en op een makkelijke manier uitgelegd. Door middel van handige en slimme ezelsbruggetjes, tips en trucjes, die je van de docent in je schoot geworpen krijgt, zal iedereen ook de lastige lesstof voor altijd onthouden.

Na een dag motor- of autotheorie leren met Gelijk Geslaagd kan het iedereen lukken om te slagen voor het CBR theorie examen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/