Redyak
Image default
Auto's en Motoren

Waarom is operational lease voor mij voordelig?

Operational lease is de meest voorkomende vorm van leasen als het om auto’s gaat. Als iemand spreekt van lease dan is er meestal sprake van operational lease. Deze vorm houdt in feite in dat je de auto in bruikleen krijgt van de leasemaatschappij. De maatschappij blijft eigenaar van de auto en als zodanig verantwoordelijk voor kosten voor verzekering, belasting en onderhoud. Deze kosten worden middels het maandelijkse leasebedrag in rekening gebracht bij de gebruiker van de auto. De gebruiker wordt verondersteld de auto goed te laten onderhouden, op tijd voor onderhoud naar de garage te brengen en schade te laten herstellen. Daarnaast wordt ook verwacht dat hij verantwoord rijdt en dus geen onnodige schade maakt met en aan de auto.

Zijn er goede bedrijfsauto’s beschikbaar in de lease? Er zijn zeker goede bedrijfsauto’s beschikbaar in de lease. De meeste lease maatschappijen hebben verschillende merken en types in hun assortiment waar je uit kunt kiezen. Zo is er bij voorbeeld de mogelijkheid voor Ford Transit Connect lease. Dit is een zeer populaire bedrijfswagen die in vele branches voldoet. Je kunt de prijzen voor het leasen van deze auto online opzoeken en met elkaar vergelijken. Zo kun je eenvoudig de voordeligste deal selecteren.

Vergelijken betekent besparen bij zakelijk auto leasen Als je voordat je een deal aangaat voor het leasen van een auto de prijzen vergelijkt kun je soms flink besparen. Soms is er een speciale actie waardoor je voordeliger uit bent. Dit kan soms honderden euro’s schelen op de totale leaseprijs. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen, zeker voor een klein bedrijf of een zzp’er. Daarom wordt iedereen altijd aangeraden om op internet te vergelijken en te onderhandelen over de prijs. Sluit niet zomaar een deal als je wilt gaan leasen maar ga voor de allerbeste voorwaarden en de scherpste prijs.

https://www.autoleasecentrale.nl/