Redyak
Image default
Dienstverlening

Help, help help er is kortsluiting!

Stel je eens voor, je zit gezellig met een aantal vrienden bij jou in de keuken. Hapje, drankje en spelletje erbij. Een lekker stokbroodje met kruidenboter zit net in de oven, je bent aan het winnen met monopoly en ineens is alles zwart. De oven staat uit, de lichten zijn uit en het wordt ineens koud. Dit is een slecht teken, de stoppen zijn doorgeslagen. Waar lag het aan? Te veel apparaten in het stopcontact? Oude apparatuur? Niemand die het weet! Behalve een elektricien. Vooral al je problemen rond Dordrecht schakel Elektricien Dordrecht in. Binnen no time hebben ze je gezellige avondje gered!

Verschillende stroomstoringen

Er zijn zoveel verschillende oorzaken voor een stroomstoring. Denk maar aan een blikseminslag als gekste oorzaak. Daarnaast kan het zo zijn dat de aardlekschakelaar eraf gaat, de stoppen doorslaan, of problemen met de elektra. Er zijn zoveel verschillende oorzaken dat je soms de bomen door het bos niet meer ziet. Handig is dan om een monteur in te schakelen. Deze monteur weet als geen ander wat hij of zij moet doen om het probleem op te lossen. Vaak weten ze binnen een paar seconde waar het probleem vandaan komt en hebben ze binnen de kortste keren een oplossing gevonden. 

Welke diensten bieden elektriciens aan?

Er zijn zoveel verschillende diensten die ze aanbieden dat het er te veel zijn om op te noemen. De belangrijkste taak die ze hebben is het aanleggen of repareren van elektra. Daarnaast kunnen ze de gehele meterkast vervangen of aanpassen, storingen opsporen en oplossen en het in kaart brengen van de huidige situatie rondom de elektra in en buitenshuis. Het fijne aan sommige elektra diensten is dat deze 24/7 beschikbaar zijn. Dit houdt in dat ze zelfs midden in de nacht langs komen om het probleem op te lossen, als er bijvoorbeeld storing of kortsluiting is!