Redyak
Image default
Eten en drinken

De beste cateraar van Amsterdam bezorgt gewoon bij u thuis

Catering bestellen in Amsterdam

Die unieke stad biedt altijd wat mee te maken. Zo kent Amsterdam vele evenementen en een gezellige centrum die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. Wilt u meer info over wat er te beleven is in Amsterdam? Bekijk dan deze site. Met zoveel leuke activiteiten, verbaast het u vast niet dat veel mensen zoekend zijn naar een online cateraar, die zonder meer het allerbeste eten levert. Of u nu zakelijke bijeenkomst host of een particulier feestje viert. Voor de meest zalige maaltijden uit Amsterdam komt u bij Cateraar Happie Delivery. Hapjes en gerechten regelen voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bedrijfsevent doet iedereen via Happie. Met onze online bestelomgeving heeft u uw catering snel geregeld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen in Amsterdam? U zit hier helemaal goed voor geweldige lunches, de meest originele borrelhapjes, de meest smakelijke buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zelfs  de vaat wordt geregeld. Dat is toch geweldig?


 

Welke soorten catering wordt er allemaal geleverd in Amsterdam?

  Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten maaltijden

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De beste middag maaltijden regel je bij Happie Delivery in Amsterdam. Voor een ieder zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Ook als u uw lunches op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat mogelijk.Wij maken uitsluitend gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een fijnere wereld.  Wilt u u behoefte aan iets uniekers dan een zo’n gangbare lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, cheesecake en heerlijke broodjes met roomkaas. Te laten bezorgen voor grotere groepen of kleinere feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er vanzelfsprekend rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is compleet geen moeite.  Buffetten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste avondmaaltijden van Amsterdam ,durven wij wel te zeggen. De keuze in ons menu is gigantisch. U vindt van Hollandse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u uw menu geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu wij op uw bijeenkomst presenteren. Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering! Dit kan u volledig door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-pakket, of dat u wilt dat er een echte Grill-meester naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ’s kunnen worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes en tapas

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Amsterdam in de webshop van Happie. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza’s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaalDe borrelhapjes worden bezorgd in geheel Holland Ook fan van deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele menus vindt u ten alle tijden het tapasmenu dat naadloos aansluit bij uw feestje.