Redyak
Image default
Gezondheid

Op weg naar een gezonder leven met de diëtist in Haarlem

Als je op zoek bent naar een manier om een gezonder leven te gaan leiden, dan kan je de hulp van de diëtist in Haarlem zeker goed gebruiken. Wanneer je kilo’s wilt verliezen weet men dat het belangrijk is om te gaan bewegen en gezonder te gaan eten, maar wat vele niet weten is dat de voeding voor wel tachtig procent je gewicht bepaald en beweging voor twintig procent. Deze getallen schele aanzienlijk van elkaar en daarom is het ook belangrijk om eerst iets te gaan doen aan je voeding voordat je je helemaal gaat storten op het sporten en daarnaast nog steeds ongezond blijft eten. Hoe je deze balans goed op kunt maken zal de diëtist in Haarlem je haarfijn uitleggen.

Voeding en beweging

De diëtist in Haarlem is gespecialiseerd in het geen van voedingsadvies, maar geeft daarnaast ook advies over het veranderen van je dagelijkse activiteiten om meer te halen uit het gezondere leven dat je wil gaan leiden. Samen met de diëtist in Haarlem zal je gaan kijken naar jouw situatie en hiervoor bekijken wat het beste bij jou past. Welke voedingsmiddel heb jij nodig en wat moet jij nou net laten staan? Door hier eerst een aantal weken aan te gaan werken en daarnaast een kleine beweging toe te voegen zal je al aanzienlijk verschil merken. Het is natuurlijk afhankelijk van jouw huidige situatie. 

Sportief en dieet advies

Als je al sportief bent en op zich niet per se hoeft af te vallen, maar wel een gezondere leefstijl wilt, dan ben je bij de diëtist in Haarlem ook aan het juiste adres. Hier zal je worden voorzien van het advies dat je helpt bij jouw doelen en leven. Ben je een sporter, dan moet je weer anders eten dan iemand die eigenlijk niet echt aan beweging doet. Hoe vaak sport je, hoe intensief sport je? Dat zijn allemaal vragen die worden beantwoord en waarna een plan wordt bedacht door de diëtist in Haarlem.