Redyak
Image default
Woning en Tuin

Koop de beste boxspring voor een perfecte nachtrust

Een kwalitetisbed puur sang

Boxsprings hebben de afgelopen jaren in de verkoopcijfers van bedden een flinke opmars gemaakt. Wie lekker en comfortabel wil slapen in een kwaliteitsbed pur sang, kiest voor de beste boxspring die er verkrijgbaar is en kan heerlijk slapen. Een boxspring is feitelijk een gestoffeerde matrasdrager. Ofwel een beddensoort met een relatief hoog onderstel waarop een comfortabel boxspringmatras wordt gelegd. Tot eind jaren 1990 werden boxsprings vrijwel uitsluitend gebruikt in hotels, maar sinds de eeuwwisseling koopt een toenemend aantal particulieren deze heerlijke beddensoort. Begrijpelijk, want wie de beste boxspring koopt geniet van een heerlijke nachtrust. En van nog meer voordelen!

Optimaal comfort tijdens de nacht

Als een groot pluspunt van de beste boxspring geldt het comfortabel matras met pocketvering. Het lichaam wordt hiermee op alle drukpunten goed en volledig ondersteund, zodat je gedurende de nacht helemaal tot rust komt en fit opstaat. Boxsprings staan bekend om hun goede isolerende vermogen én ventilerende vermogen. Dit bevordert de nachtrust natuurlijk nog meer. Want huisstofmijten en schimmels maken bij een comfortabel boxspringmatras geen kans meer.

Een bijzonder lange levensduur

De boxspring geldt als een bed met een bijzonder lange levensduur. Dit type bedden gaat zonder al te veel problemen eenvoudig 25 jaar of langer mee. Let er wel op dat tussentijds, uiterlijk na 12 jaar, het matras vervangen wordt om een optimaal ligcomfort te kunnen behouden.

Ruim voldoende keuze: elke woonstijl is mogelijk

Wat boxsprings ten slotte zo geliefd heeft gemaakt, is de brede keuze die er is qua stijlen en soorten. Wie van een landelijke woonstijl houdt, kan kiezen uit voldoende boxsprings. Maar ook liefhebbers van modern, strak, vintage of industrieel hebben voldoende keuze aan modellen beste boxsprings die exact aansluiten op de persoonlijke smaak. Zelf ben ik weg van massief houten bedden.

 

Gerelateerde artikelen

Veegmachine handig voor rondom uw huis

Hoe bepaal je de juiste raamdecoratie voor in jouw situatie?

Maak van je huis een thuis met interieuradvies Oss