Redyak
Image default
Mode en Kleding

Grote maten panty’s shoppen

Pas geleden hebben wij nylon kousen en pantys grote maten aan ons assortiment toegevoegd. Deze kousen zijn erg fijn te sorteren, zodat je gauw uitkomt bij de panty’s die jij graag wilt en nodig hebt voor dat ene feestje. Belangrijk om te weten is dat de kousen in deze webwinkel voor dames in grote maten zijn, en dat deze ook nog eens van hele goede kwaliteit zijn. Het merk staat namelijk bekend om de kwaliteit en de verhouding tot de prijs. Je kan bij ze terecht voor panty’s in grote maten van katoen, nylon, viscose, lurex en spandex. Het komt ook vaak voor dat bepaalde stoffen met elkaar gemengd zijn om de rekbaarheid van de stof te vergroten. Of om de levensduur te verlengen, want niets is erger dat je eenmaal naar het toilet gaat en dat je er per ongeluk een ladder in trekt. Daarom is het erg fijn dat je terecht kunt voor zulke hoge kwaliteit panty’s.

Panty voor een bruiloft of voor een feestje?

Bij deze webwinkel voor dameskleding in grote maten kan je perfect terecht voor panty’s voor allerlei gelegenheden. Panty’s voor bruiloften, of voor in de herfst. Die kousen voor in de herfst zijn wel wat dikker. Dit wordt ook wel denier genoemd, dat is de dikte van de draad die is gebruikt bij de productie van deze nylon of katoenen kousen. Ook zijn er prachtige netkousen te verkrijgen. Deze zijn zeker niet ordinair, eerder best wel mooi en elegant. Daarom raden wij aan om echt eens te kijken voor deze mooie kousen in grote maten. Je weet in ieder geval zeker dat je hier slaagt voor allerlei kledingstukken, zodat jij er prachtig uitziet op een feestje, op je werk, en zelfs wanneer je een bruiloft hebt.

Welke maten zijn er?

Van de grote maten panty’s zijn er verschillende maten te verkrijgen. Zo zijn er momenteel vijf kousen in ‘One size’ te verkrijgen. Dit is waarschijnlijk een kous die is gemaakt van een zeer rekbare stof. Dus dan kan je vanaf maat 42 tot en met 56 terecht voor deze kousen in één maat. Momenteel zijn voor elke maat volop panty’s in grote maten te verkrijgen. Bekijk het aanbod op de webshop en shop lekker voor jezelf. Zeker een aanrader!

https://www.zizzi.nl/accessories/pantys