Redyak
Image default
Mode en Kleding

Nu populair in tassenland

Nu populair in tassenland 

Je vraagt het je vast wel eens af, welke tassen zullen er dit jaar populair zijn in Nederland? Wij zullen je een kleine inkijk geven in de populaire tassen en merken.

 

Welk merk is in opkomst?

Als je het bekijkt, zijn er al honderden tassenmerken welke tegen elkaar concurreren. Toch zijn er ook nog merken die momenteel nog redelijk onbekend zijn, maar waarvan de populariteit met de dag stijgt. Wellicht heb je er wel eens van gehoord, het Canadese merk micmacbags. Een prachtige collectie van tassen, welke ieder op zijn eigen manier is gemaakt. De ontwerpers van dit merk, laten zich grotendeels inspireren door de leefstijlen in diverse landen, hierdoor is elke tas uniek en handgemaakt. Je ziet bij het bekijken van de tassen een variatie tussen gevlochten tassen en tassen in de stijl van indianen, maar ook tussen de tassen soorten. 

 

Welk merk blijft er populair?

Ook komt het voor dat er jarenlang één merk of meerdere merken populair blijven, dit omdat de verkoop op deze producten blijft lopen. Het merk Tommy Hilfiger is er daar één van. Het merk draait al jarenlang mee in de tassenmode en tot op de dag van vandaag blijft het merk onder de aandacht. De reden hiervan heeft er mee te maken, dat zij vaak 2 keer per jaar een nieuwe collectie uitbrengen, met andere modellen en kleuren, waardoor er een groot aanbod is. Ondanks dat het merk kwa prijs soms best hoog ligt, hebben zij zo nu en dan ook leuke aanbiedingen. Via de eigen website van Tommy Hilfiger kun je kijken bij tommy hilfiger tas sale, hiertussen staan vaak de oude modellen, die zij het liefst zo spoedig mogelijk willen verkopen.

 

Welke soorten tassen zijn in de mode?

Jaarlijks wordt er gekeken naar welke tassen soort het meest in de mode is, door te evalueren naar welke tassen er het meest verkocht worden. Al een aantal jaar zijn dan de handtassen de grootste trend binnen ons land. Maar wat valt er exact onder deze trend? Wij hebben hieronder een top 5 gemaakt van de grootste trends met betrekking tot de handtas:

  • Dikke kettingen en riemen

  • Krokodillenleer

  • Ronde tassen

  • Vintage tassen

  • Witte tassen

 

Waar vind ik populaire tassen?

Waar vind je ze tegenwoordig niet? Elke tassenwinkel of website beschikt wel over een aantal merken welke bovenaan het verlanglijstje staan. De winkelketen thebagstore is er daar een van. Deze winkel en webshop behoort tot 1 van de grootste van ons land. The bag store is voor 100% gespecialiseerd in de verkoop van allerlei soorten tassen van veel verschillende merken. Deze keten staat dan ook niet zomaar voor het gezegde, dat een tas niet alleen een gebruiksvoorwerp is. Het is namelijk ook een accessoire voor bij je outfit, een veilige plek voor dierbaren spullen en het behoort tot een deel van je persoonlijkheid. The bag store verdiept zich om deze reden dan ook dagelijks in de tassentrend, waardoor zij beschikken over een enorme hoeveelheid kennis met betrekking tot de tassen.