Redyak
Image default
Mode en Kleding

Nieuwe kleertjes van Name It

Nieuwe kleding van Name It bestellen? Dat kan op de website van Hippe Mensjes. Het merk komt uit Denemarken, maar is nu wereldwijd te verkrijgen. Voor elke gelegenheid is hier wel iets voor te vinden en ook voor verschillende leeftijden. Het is specifiek voor kinderen gemaakt, dus het is helemaal niet erg als het vies wordt. De kleding gaat gelukkig ook lang mee, waardoor je voor een fijne prijs goede materialen hebt. Wel is de kleding vaak een beetje groter dan nodig, maar het is gemakkelijk te passen in de winkels.

Kinderkleding voor iedereen

Wil je kinderkleding van het merk Name It kopen? Hippe Mensjes verkoopt van het merk Name It allerlei soorten kleding voor kinderen vanaf 0 jaar. Dit kan tot en met 12 jaar, waardoor je eigenlijk maar één merk hoeft te hebben voor de kinderen. De kleding is voor zowel jongens als voor meiden en de hele outfit is samen te stellen. Zo zijn er shirtjes en broeken, maar er zijn ook leuke jurkjes en zwemkleding te bestellen. Maar ook nachtkleding is te vinden, in veel verschillende kleuren. Hierdoor lopen de kinderen zowel overdag als ‘s nachts in hippe kleding rond.

Over het Loyalty spaarsysteem

Bij Hippe Mensjes krijg je als klant meerdere beloningen. Zodra je iets besteld, kom je terecht in een spaarsysteem. Bij elke bestelling die je doet, krijg je punten waardoor je hoge kortingen kan krijgen. Je spaart namelijk spaartegoed op, al vanaf de eerste aankoop die je doet. Het maakt dan niet uit welke artikelen je haalt, ook de kleding die op dat moment in de sale is telt mee. Het duurt voor de eerste keer wel ongeveer een maand voordat je deze punten krijgt, maar dat is in verband met de bedenktijd en het retourneren van de spullen. Deze spaartegoed is 3 jaar geldig, dus je kan rustig de tijd nemen om op de website te kijken.

Accessoires voor de kleding

Het merk Name It heeft helaas niet zoveel accessoires voor de leuke kleding. Gelukkig zijn er bij Hippe Mensjes enorm veel andere accessoires te vinden die bij elke outfit passen. Zo zijn er hippe haar accessoires zoals een haarband, een scrunchie of andere haarelastieken. Er zijn schattige clips met bloemen voor in het haar, maar ook kleurige armbandjes met figuurtjes om het helemaal af te maken. De kleuren verschillen enorm. Zo heb je hele felle lichte kleuren die eruit springen, maar ook zachte kleuren die een subtiele afwerking geven aan de outfit.

Andere kleding voor buiten

Name It heeft ook jassen voor kinderen, die bestand zijn tegen het weer hier in Nederland. Zo heb je stevige winterjassen die je kunt combineren met een muts en sjaal, maar er zijn ook zomerjassen te vinden. Deze zijn een stuk dunner dan de winterjassen, waardoor je het niet snel te warm krijgt. Ook deze zijn weer te combineren met accessoires voor in het haar, sieraden en schoenen. Al deze kleding is zowel op de website als in de winkel te vinden, zodat je zelf kunt kiezen wat je het fijnst vindt om te doen.